E rëndë: Mikja e nguѕhtë dhe burri i merr jetën, arѕуeja do t’ju ѕhokojë

Një ngjarje e rende ka ndodhur në Cabelinha, në jug të Brazilit. Një e re 24-vjeçare është v ra rë teksa ishte 36 javëshe shtatzenë nga shoqja e saj e fëmijërisë dhe i dashuri i kësaj të fundit.

Shoqja e saj e ngushtë e pranoi të gjithë veprën, teksa kishte ftuar mikeshën e saj shtatzënë për një festë, por e gjitha kjo një reng për t’ia marrë jetën me tullë në kokë dhe qe te merrnin femijen.

Shoqja e saj kishte kaluar një shtatëzani të dështuar ndaj edhe i ishte fiksuar për t’i vjedhur fëmijën mikeshës së saj. Femija ka shpetuar.