Вurri mendoi se kamera ishte e рriѕhur, çuditet kur ѕhikon se çfarë kiѕhte filmuar në ѕhtëpi!

Një grua që thotë “çfarë po bën”…Kurse burri që shikohet i përgjigjet “më ke munguar”. Kjo skenë, e gjitha 1 minutë, ka regjistruar trad htinë e gruas ndaj burrit me shokun e tij.

Historia e një burri në Kinë po bën xhiron e botës pasi ai harroi aks identa lisht kamerën e ndezur në shtëpi, dhe në pamjet e regjistruara pa gruan dhe kuptoi se ajo prej 20 vitesh e trad htonte me shokun e tij të ngushtë. Ai tha se e la kamerën në shtëpi pasi mendonte se ishte thyer.