Cmendet euro shikoni se sa ka shkuar sot ne kursin e kembimit

Diten e sotme Dollari amerikan blihet më pak se Euro dhe shitet po njësoj sa monedh e Eurozonës. Rritje të lehtë si në shitje dhe në blerje ka regjistruar Paundi britanik. Kështu sot dollari amerikan blihet me 117 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Euro blihet me 117.8 lekë dhe shitet 118.5 lekë. Paundi britanik sot blihet me 135 lekë dhe shitet me 136.3 lekë. Frnga zvicerane këmbehet sot në blerje me 118 lekë, ndërsa në shitje me 119 lekë.Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 85.8 lekë dhe në shitje me 88 lekë.