Harrojeni Violetë Kukaj, Ja sa e bukur eshte vajza e saj

Harrojeni Violetë Kukaj, Ja sa e bukur eshte vajza e saj. Violetë Kukaj dhe e bija e saj vijnë ‘si dy shoqe’ në bashkëpunimin e ri, Më në fund, Violetë Kukaj ka lansuar bashkëpunimin e ri.

Ashtu siç Prive raportoi këngëtarja lansoi këngën në bashkëpunim me vajzën e saj, Njomza Retkoceri. Kënga e re titullohet “Si dy shoqe” dhe është realizuar me videoklip.