Nëse e shihni këtë në xhamin tuaj të përparmë, mos dilni jashtë – kini kujdes nga ky mashtrim

Nëse e shihni këtë në xhamin tuaj të përparmë, mos dilni jashtë – kini kujdes nga ky mashtrim. Kjo kuurth mashtruesish dëshmon edhe se hajdutët nuk pushojnë. Ata dolën me një metodë të re për grabitjen e makinave. Nëse shihni 50 euro tek shoferi, mos nxitoni t’i merrni sepse është thjesht një mashtrim hajdutësh.

Qëllimi i mashtruesve është që ju të dalloni faturën, të dilni nga makina e nisjes dhe ta bëni hajdutin të hyjë dhe ta vjedhë atë para syve tuaj. Ndodh aq shpejt sa nuk ke kohë të reagosh nga konfuzioni.