Sot është 62 vjeç dhe punon si sekretare – Si duket Pipi, e cila u bë ikonë televizive që në moshën 8-vjeçare

Historia legjendare e superheroit me gërshetë binjake erdhi nga stilolapsi i Astrid Lindgren dhe miliona fëmijë ende mendojnë se ajo duket tamam ashtu siç e portretizoi në ekranin e vogël. Inger zbuloi se ajo mësoi për audicionin duke parë TV me babain e saj kur ishte 8 vjeç.

“Prezantuesja tha se kanë në plan të filmojnë Pippin dhe se janë në kërkim të tre fëmijëve. Babai u kthye nga unë dhe më pyeti nëse doja të bëja një audicion dhe unë thashë po”, ka thënë dikur aktorja, duke treguar se në atë kohë kanë aplikuar për casting 8000 vajza.

Ajo mori rolin dhe më pas filloi suksesi marramendës. Megjithatë, ajo pranoi se shkolla nuk ishte e lehtë për të, por ajo mësoi se gjërat në jetë janë “të mira dhe të këqija”. “Kjo ka qenë jeta ime që kur isha 8 vjeç. Nuk dija ndryshe, më duhej të mësohesha.