Ingrit Gjoni zbulon detaje nga jeta e ѕaj рersonale, A është në lidhje me..

Ingrid Gjoni dhe Stine ishin të ftuarit e radhës në Më lër të flas në Top Channel këtë të shtunë. Nuk kishte si të mos mungonte një pyetje nga jeta personale e këngëtares, e cila tha se asnjëherë nuk ka qenë vetëm. Kujtojmë se Ingrid Gjoni është nënë e një djali të quajtur Parid.

Donald: Si shkon jeta personale? Ingrid: Si kokrra e mollës. Donald: Po këtë mollën e ha njeri apo se ha njeri?
Ingrid: Edhe hahet ndonjëherë, kur kemi kohë ditë hën, marte, se enjte premte shtunë kemi koncerte. Donald: Shumë mirë.

Romeo: Duke qenë se jetën tënde personale nuk e nxjerr në portale në ça faze je tani, je s’je? Ingrid: Unë nuk kam qenë asnjëherë vetëm. Romeo: Po ça fati! Kujtojmë se Ingrid Gjoni dhe Stine janë një prej këngëtarëve më të dashur të publikut shqiptar prej vitesh tashmë në treg.