Mos E Fusni ”Hudhren” Ne Goje Nese I Keni Keto Probleme Shendetesore, Mjeket Bejne Thirrje Te Gjitheve

Ja kush nuk gux on të hajë hudhër përgjatë viteve njerë.zit i kanë përdorur hudhrat si ilaç për të para ndaluar apo trajtuar sëmundje të ndryshme mirë po nëse nuk e keni ditur janë pesë lloje të njer.ëzve të cilët nuk duhet të hanë hudhra.

Pers onat që kanë probleme me mëlçi disa elemente të hudh.rave mund të bëjnë që ushqimi të mos ju tretet mirë dhe rrjedhi misht pacientëve me hepatit u keqësohet gjendja veç kësaj përdorimi i tepërt i hudh.rave shkakton aneminë pasi që disa nga kompone.ntët e hudhrave i zvogëlojnë qelizat e kuqe të gjakut.

Pers onat që vuajnë nga jashtëqitja jo bakteriale konsumimi i hudh.rave te njerëzit që kanë probleme me jashtëqitje mundet vetëm ta keqësojë gjen.djen për shkak të efekteve që i ka në zorrë të trashë pran daj edhe konsumimi i hudh.rave duhet të jetë më i kujdesshëm.

Pers onat që kanë probleme me sy pacientët që kanë probleme me shik.im duhet të mos hanë hudhër doktorët e mjekësisë tradi.cionale kineze besojnë që konsumimi i rregullt i hudhrave për një kohë të gjatë mund të dëmtojë sytë dhe mëlçinë veç kët.yre shkakton edhe humbjen e kujtesës.