Pas ndarjes nga Flamuri, Armonda rikthehet në Instagram: “Jam e..

Disa javë më parë një prej çifteve më të njohura të rrjeteve sociale dolën me një njoftim publik. Flamuri dhe Armonda bënë të ditur se do pauzojnë për arsye personale, zhvillim ky që ngriti dyshimet për një krizë të mundshme mes tyre. Blogger-ja ka ‘pastruar’ profilin nga fotot e përbashkëta duke lënë vetëm veten.

Ajo sërish pas spastrimit të profilit të saj – emri i të cilit vazhdon të ketë dy emrat e çiftit – u rikthye në Instagram, “A ju morri malli”, shkruan ajo duke hapur opsionin e pyetjeve. Pyetja e parë që ajo iu përgjigj ishte e një ndjekësi që pyet, “A je kthyer me Flamurin?” dhe blogerja iu përgjgij duke thënë, “Kush tha ashtu?”

Një tjetër ndjekës e pyet për gjendjen e saj emocionale dhe ajo përgjigjet: “Jam e lumtur, nuk jam ndjerë kurrë më e lirë”.