Duda Balje si një nuse tradicionale boshnjake, shikoni si duket

Duda Balje si një nuse tradicionale boshnjake, shikoni si duket. Duda Balje është ndër deputetet më atraktive në Kuvendin tonë. Ajo vazhdon të përflitet për veshjen dhe pamjen e saj të jashtme, Duda është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në profilin e saj në Instagram mund ta shohim atë të veshur në veshje tradicionale boshnjake. E me këtë dukje duket se Duda i ka lënë mrapa të gjitha.