Keshille nga Mjeku, Për të qenë e shëndetshme dhe në formë, një grua duhet ta pi këtë çdo mëngjes..!?

Për mua, 6 orë janë të mjaftueshme për të fjetur. Njerëzit që flenë më shumë se 6 orë ndoshta kanë një problem. Nuk është normale të flesh më gjatë se 6 orë. Trupi zgjohet pas 6-7 orësh nëse funksionon normalisht. Nëse nuk mund të flini, do të thotë që diçka po ndodh: ose punoni shumë, ose jeni nën stres ose është një sëmundje për të cilën nuk jeni në dijeni.

Njerëzit që janë obezë si parazgjedhje tashmë janë pacientë sepse ka më shumë të ngjarë të marrin një sëmundje. Në praktikën time nuk kam parë kurrë një burrë të shëndoshë të ha mëngjes. Ai kalon mëngjesin. Kjo është më shpesh rasti me ata që janë të trashë dhe gjoja duan të humbin peshë.

Një person i tillë gjithmonë kafshon diçka, dhe ju mund ta imagjinoni, është gjithmonë diçka e sëmurë. Kur ha, ai ha sikur po hidhte ushqim në një shpellë. Ai lëviz vetëm nga makina në shtëpi. Ai ha shumë dhe nuk ka asnjë aktivitet fizik dhe kështu shëndoshet.MENGJESI IDEAL PER GRA: Nëse jeni grua, posa të ngriheni në mëngjes, pini menjëherë një filxhan me çaj të nxehtë. Lani lajmrat blu që janë grumbulluar brenda natës. Pastaj merrni vezë për mëngjes. Një mëngjes ideal për gratë është një zbardhues i 3 të bardhave të vezëve dhe një veze të plotë. Këto janë 10 gramë proteina që do t’ju mbajnë të ngopur për një kohë të gjatë.