Ndahen përfundimisht Rasimi Dhe Shaci? Ja fjalet e tij qe befasoi te gjithe

Pothuajse të gjithë e njohin , Rasim Avdylin, i u bë hit në me videot e tij duke i shprehur dashirinë të dashurës së tij gjermane. Ai madje e solli të dashurën gjermane në Kosovë, e cila edhe u konve rua në fenë islame, ku më pas edhe u martuan, dasëm kjo që kishte vëmendje të veçantë edhe nga mediat rozë në vend.

Së fundmi, Rasimi ka publikuar video ku shihet d uke p irë, Ai nuk po mund ta kalojë leh të ndar jen nga e dash ura, të paktën është bërë e ditur nga ai deri më tani.