Terapia 30 ditore me lëngun e qepës që sheron semundjet më të shpeshta tek shqipëtarët !!

Kjo eshte Terapia 30 ditore me ujin e qepes qe ben mrekulline ne shendetin tuaj.Kjo është një kurë e vjetër natyrale, e njohur gjerësisht për të mirat që i sjell gjithë organizmit e në veçanti shkrirjes së dhjamit të tepërt në trup. Lëng insulinik nga qepa, 40 ditët që “veshin me të zeza” diabetin.

Përgatitja e kësaj kure është shumë e thjeshtë veçse kërkon pak durim pasi zgjat 30 ditë.Më pas ajo ndërpritet për një periudhë 1 apo 2 mujore e më pas mund të niset sërish për një tjetër periudhë 30 ditore e kështu me radhë.

Ndonëse njihet për shkrirjen e yndyrave të tepërta, përfitimet e saj shëndetësore janë të gjithanëshme për gjithë organizmin, ju sjell mënyrën si ta përgatisni dhe përdorni si dhe përfitimet që gjithë organizmi merr prej saj.Uji i qepës është i pasur me vitaminë C, vitaminë B6, acid folik ashtu si edhe kalcium, magnez, hekur, fosfor etj. Të gjitha këto vitamina dhe minerale përmes qepës mund t’i konsumoni në një gotë të vetme.