3 Fëmijët Dhe Nipin Ia Mori Aksidenti Tragjik Në Itali, Me Duart Që I Dridhen Babai Rrëfen: Humba 4 Engjëj! Një Ditë Para I Çova…

Me duart që i dridhen dhe sytë e kuq nga dhimbja Ardian Hyseni, babai i 3 prej viktimave dhe gjyshi i 2-vjeçarit, të aksidentit tragjik të ditës së diel në Itali, tregon detajet dhe momentet e fundit të të dashurve të tij. Teksa e telefonon djali tjetër ai tregon se është i vetmi që i ka mbetur.

“Vetëm një ditë më parë i kisha dërguar në park, ndërsa tani nuk janë më”. Me duart që i dridhen dhe sytë e kuq nga dhimbja Ardian Hyseni, babai i 3 prej viktimave dhe gjyshi i 2-vjeçarit të aksi dentit të ditës së diel në Itali, tregon detajet dhe momentet e fundit të të dashurve të tij.

Në aks ident humbën jetën në makinën që drejtohej nga dhëndri i tij vajza 22-vjeçare me djali i saj 2 vjeç, djali i tij 12 vjeç dhe vajza 8 vjeçe. Ndërsa Orjol Lame, dhëndri 32-vjeç, u transportua në gjendje të rëndë në spitalin Reggio Emilia.