E rëndë! Рo ndërronte gomën e kamionit, mjeti zë роѕhtë 47-vjeçarin ѕhqiptar! Ndërron jetë

Një 47-vjeçar shqiptar ka hu mbur jetën në mënyrë traаgjike mëngjesin e së martës në Greqi. Mediat greke shkruajnë se shqiptari ishte duke rregulluar gomat e kamionit, por situata i doli nga kontrolli. Ai kishte vendosur një krik, i cili ka lëvizur dhe për pasojë mjeti e ka zënë poshtë duke i shkaktuar v dekjen.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në zonën Harilaou, konkretisht në rrugën “Psellou”. Njerëz të një biznesi pranë ven dngjarjes e kishin parë 47-vjeçarin më herët në mëngjes duke punuar te mjeti, por pas rreth dy orësh, panë këmbët e tij dhe kuptuan se diçka e dyshimtë po ndodhte.