Ne moshen 72-vjeçare nona merr patenten per here te pare

Ne moshen 72-vjeçare nona merr patenten per here te pare. Hasime Nika nga Gllanasella e Drenasit ka gati 73 vjeç dhe në këtë moshë mori patentë-shofer.

Por mosha nuk e pengoi që të kaloi testet dhe të pajiset me patentë-shofer.

Ajo e kishte ëndërr që ta kishte patentë-shoferin. Aftësinë e saj e dëshmoi edhe me shkrim ku mori 90 pikë.