Ish burri i Atifete Jahjagës, shfaqet me gruan e dytë, Nuk e kishte pritur aspak këtë

Ish-Zotëriu i parë, ish-bashkëshorti i Jahjagës, shfaqet me gruan e dytë. Ish presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga bënë shumë bujë edhe tash me paraqitjet dhe aktivitet e saj.

Kurse, jeta private shpesh është fokusi kryesorë i medieve, me theks të veçantë lidhja e saj me ish-bashkëshortin, Astrit Kuqi. Ky i fundit është përfolur shumë për një lidhje të re, pas ndarjes nga Jahjaga.

Derisa Kuçi tashmë është në lidhje të re, të cilën madje e mbanë në foto të profilit në rrjetin social me mbishkrimin Dashnia.