Ja çfarë duhet të hani nëse keni ftohtë nga duart dhe këmbët

Nuk është diçka e pazakontë të vuash nga duart dhe këmbët e ftohta, apo edhe nga dhimbjet e muskujve. Megjithatë kjo mund të lidhet edhe me qarkullimin e dobët të gjakut. Kjo mund të jetë edhe një shenjë që ju nuk jeni duke u ushqyer ashtu siç duhet.

Kjo simptomë në dukje e padëmshme mund të çojë në probleme të rënda shëndetësore më vonë, duke ndikuar në të gjithë trupin duke përfshirë trurin, zemrën, mëlçinë, veshkat dhe gjymtyrët. Nëse keni dhimbje muskujsh, këmbësh dhe duar e këmbë të ftohta, filloni të konsumoni rregullisht këto ushqime.