Kjo është gjendja e së moshuarës mbremjen e sotme pasi doli nga azili

Zhaneta Nura, vajza e gruas e cila rrah nga një infermiere tash është mirë dhe është qetësuar. Nura këtë e tha në RTV Dukagjinit dhe tha se me të marrë lajmin e dites se sotme e ushtruar ndaj nënës së saj, e ka tërhequr atë nga qendra për të moshuar.

Bija e gruas së moshuar e cila është keqtrajtuar në një qendër për të moshuar në Pejë, nën emocione ka thënë se është e cudit nga sjellja e shfaqur ndaj nënës së saj.