Big Mama dridhet nga revoltimi: Kam dy fjalë me atë vajzë dhe do ta..

Nuk ka njeri që pa videon e mbrëmshme e nuk reagoi, skenat në atë video lënduan zërat e të gjithëve. Edhe këngëtarja Big Mama, nuk mundi të mos shpreheshe lidhur me këtë rast.

Ishalla do Zoti mos te iu takoj kurrë se do te iu tregoj unë çka është dhuna, shprehet këngëtarja në videon e publikuar. Ajo mes tjerash flet me plot mllef dhe deri sa flet dridhet nga nervoza.