Nëse vazhdimisht po ju hapet goja: Ja 5 situata kur kjo është simptomë e problemeve shëndetësore!

Nëse vazhdimisht po ju hapet goja: Ja 5 situata kur kjo është simptomë e problemeve shëndetësore!Hapja e gojës nuk është vetëm shenjë e përgjumjes dhe lodhjes. Pas këtij veprimi mund të fshihet edhe ndonjë problem më serioz shëndetësor.

Nëse ju hapet goja vazhdimisht dhe keni edhe gropa të mëdha të syve dhe në shumicën e kohës jeni të përgjumur, probabiliteti më i madh është që natën të mos flini gjumë 7 deri në 9 orë të nevojshme.

Ka shumë gjëra të ndryshme për shkak të të cilave nuk mund të flini mirë gjumë – nga sindroma e këmbëve të shqetësuara deri te apnea – çrregullim i gjumit në të cilin disa herë pushoni të merrni frymë në gjumë.