Rasti në azilin në Kosovë, Luana Vjollca: Mos e quani vajzë atë, nuk e…

Një ndër personazhet e shumtë që ka reaguar për rastin e të moshuarës në Pejë është moderatorja Luana Vjollca. Ajo ka reaguar e prekur, por dhe e revoltuar në rrjete sociale duke thënë se vajzat që shfaqen në video duhen dënuar me gjithë forcë.

“Këto janë fiks vajzat që nuk duam, vajzat që duhen dënuar me gjithë forcën që kem. Trishton njësoj. Frikëson njësoj. Të lënë tr au ma njësoj. Nuk dua të quhem vajzë nëse mbajmë të njëjtin emër”, ka shkruar Luana.