Reagon avokati: Infermierja s’kishte kontratë pune, ajo mund të dënóhét me..

Avokati Besnik Berisha ka treguar në Politiko se infermierja e ndaluar sot nga policia e Kosovës për ngjarjen ndaj një gruaje të moshuar në Shtëpinë e të Moshuarve në Pejë, nuk kishte kontratë pune me këtë institucion privat.

Madje sipas Berishës, e njëjta minimumi mund të dën ohet me gjashtë muaj b ũrg ĩm, shkruan Gazeta10. ‘Për veprën penale të sulmit, infermierja e minimumi mund të dë nôhet me gjashtë muaj.

Të tjera të dyshuara mund të dënohen pse nuk e kanë lajmëruar rastin dhe ato duhet të përgjigjen për këtë. Madje infermierja nuk kishte as kontratë pune me këtë qënder”, tha Berisha në Politiko. Ndërkohë Babai i infermieres që sūlmoï fizikisht të moshuarën në Pejë, Naim Pelaj, ka kërkuar falje publike për veprimin e së bijës.