E Dhimbëshme, Humbë Jetën Në Mosh Tepër Të Re Infermierja Shqiptare E Dashur Për Të Gjithë..

KShpresa nga kolegët, miqtë e familjarët do të mbahet mend si një person me virtyte të larta njerëzore pasi që gëzonte respektin e të gjithëve pa dallim. Ajo nuk u dorëzua deri në fund në betejën e saj kundër kancerit. Sipas njoftimit të familjarëve, varrimi i të ndjerës do të do të bëhet nesër me ikindi në varrezat e fshatit Rekë.

“Me dhimbje te thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta të koleges -shoqes tonë Shpresa Jusufi. Qfarë njeriu iku nga kjo botë dhimbja është e pamatshme. Ajo jetoj me modesti, dhe u largua e qete dhe modeste nga kjo botë.

Ishe plot jetë dhe shumë e dashur për të gjithë. Është e vështire të pranohet dhe të pajtohemi me humbjen tane. Fjalët dhe veprat tua do të na përcjellin gjithë jeten.