“Më ѕhkoj jeta veq tu vujt”, Raѕimi nuk po e рërballon ndarjen nga..

Rasim Avdyli, së fundmi ka publikuar video ku shihet duke pirë raki. Ai nuk po mund ta kalojë lehtë ndarjen nga e dashura, të paktën është bërë e ditur nga ai deri më tani.

Në një video tjetër, të publikuar poashtu nëpër rrjetet sociale, ai shihet të jetë tejet i mërzitur, pasi si duket nuk është duke e kaluar lehtë ndarjen nga e dashura gjermane.

“Më shkoj jeta veq tu vujt”, ka shkruar në këtë video, në të cilën ai shihet duke qarë dhe duke dëgjuar muzikë vajzuese të Mentor Kurtishit.