A Keni Dëgjuar ju Për Ujin E Arrave..? Ka Super Efekt – Ja Si Ta Përdorni Për Shëndetin E Organizmit

A Keni Dëgjuar Për Ujin E Arrave..? Ka Super Efekt – Ja Si Ta Përdorni Për Shëndetin E Organizmit.Arrat janë shumë të pasura me acidet yndyrore omega-3 të cilat mbrojnë shëndetin e zemrës dhe trurit.Ato ulin rreeziikun e sëmunddjevee të trurit, skleerozës dhe Alzheiimeerit.

Arrat janë të vetmet që përmbajnë sasi domethënëse të omega-3 me bazë bimore, dhe aciidit alfaa liinolenik, për të cilat trupi ka kaq shumë nevojë. Përveç acideve yndyrore, arrat janë shumë të pasura me vitamina, minerale dhe fibër.

Sipas të dhënave, rekomandohet ngrënia e një grushti me arra rregullisht, jo vetëm për shëndetin e zemrës dhe të trurit por edhe për rënien nga pesha.Kjo, sepse një sasi e tillë ofron 4 gramë proteinë, dy gramë fibër dhe magnez të bollshëm. Një nga mënyrat më të mira për të shfrytëzuar vlerat e arrave është që të pini ujin e tyre.