E kujtoni? Ja sa do dënohet Hysnija që e v rau burrin e vjehrrën për të takuar dash norin…!!

Ky lajm eshte i vjeter. Një ngjarje tragj!ke ka ndodhur në vitin 2018 në qytetin e Vlorës ku dy persona u gjendën të vr arë. Hysnie Hoxhallari së bashku me Kasëm Pirjasin janë ak uzuar për vra sjen dhe dj egien e Sel kie dhe O lsi Hoxhallarit, nënë e bir.

Vikt imat ishin vje hrra dhe bashkëshorti i 32 vjeçares, e cila kishte një lidhje të fshehur jashtë martesore me Kasëm Pirjasin, 26 vjeç. Në vitin 2018, ku u shfaq në sallën e gjyqit për të rrëfyer kri min, Kasëm Pirjasi u shpreh: “I vr ava se nuk takoja dot Hys nijen”.

Ndërsa Hysnije Hoxhallari ka pranuar se nuk ka gisht në vr asje. “Unë nuk kam gisht në vr asje. Kam fshirë hanxharin dhe njoftova poli cinë se ka rënë zj arr në banesë në orët e para të mëngjesit.