Pas 25 Vitesh Martese, Duket Se Sonila Meco I Ka Dhënë Fund Lidhjes, Kush Eshte Arsyeja Qe…

E kemi parë në të gjitha pozicionet e mundshme në ekran: si spikere lajmesh, gazetare në emisione sportive, moderatore e disa prej programeve më të ndjekur në vend, gjithashtu edhe në radhët e paneleve politike.

Por jeta private e gazetares Sonila Meço ka mbetur në kuadër të privates dhe është bërë publike për aq sa ka zgjedhur vetë ajo. Pak muaj më parë, në media u diskutu se Meço i ka dhënë fund marrëdhënies së saj prej 21 vitesh me Drinin, bashkëshortin e saj. Në një intervistë të 5 muajv më parë, gazetarja mohoi këto zëra.

Gjithsesi, sot ne biem sërish në gjurmët se çifti nuk i ka punët mirë, Sonila Meço e cila është padyshim një ndër më aktivet ndër kolegët e saj në Instagram, ku reagon për çdo kauz, por padsikutim ndan edhe pjesë nga jeta private, në fakt nuk e ndjek bashkëshortin e saj, Drinin.