Ѕabri Fejzullahu рërlotet në emiѕion, tregon pse mbyllet vetëm në dhomë

Këngëtari i mirënjohur, Sabri Fejzullahu së fundmi ka qenë i ftuar ku ka shpalosur detaje na jeta e tij private dhe profesionale. Sabria ka treguar se sa herë që shkon tek shtëpia e tij në Bërnicë ai mbyllet i vetëm në dhomën e Bulzës.

Por ajo që e ka prekur më së shumti është një mesazh i dërguar nga vajza e saj Bulza e cila jeton në Amerikë. Mes lotësh, Sabri Fejzullahu ka thënë se dëshira e tij dhe e bashkëshortes Nera është që njëherë të vetme të mblidhen bashkë e gjithë familja.