Dhimbjet e shpines mund ti trajtoni edhe me kete vaj i cili pergatitet lehte ne kuzhine, merrni 10 thelpinj hudhër

Rreth 80 për qind e popullsisë amerikane përjetojnë disa herë në jetën e tyre dhimbje shpine.Njerëzit e moshës 35-55 vjeçë janë më të prirur ndaj këtij problemi shëndetësor. Sipas eskpertëve, dhimbja e shpinës ndodh kur kur muskujt, kockat dhe ligamentet e vendosura në shpinë punojnë sëbashku në mënyrë të pakoordinuar.

Lajmi i mirë është se ju mund të shpëtoni prej dhimbjes së shpinës pa pasur nevojë të shkoni te mjeku. Recetat popullore funksionojnë më së miri dhe për më tepër nuk kushtojnë shumë.Hudhra është një nga përbërësit më të mirë e cila rekomandohet të shtohet në bazën ditore e grimcuar.

Ajo përmban lëndë ushqyese të tilla si: vitaminë C, B6, mangan, kalcium, etj. Efektet anti-inflamatore të hudhrës mund të ndihmojnë në reduktimin e dhimbjes në mënyrë të konsiderueshme.