Nëse рartneri juaj e ka këtë aрlikaсion në celularin e tij… ai po ju tradhtoоn

Siç shpjegon ai, duke pasur dhe përdorue këtë aplikacion të maskuar, do të thotë se po ia punon atij/saj dhe me siguri po e tradhton partnerin/en. Aplikacioni në fjalë është një… kalkulator. Ju mund të thoni tani, “epo të gjithë telefonat kanë një kalkulator”, por këtu qëndron hileja.

Duke qenë se ai/ajo e ka tashmë një në celularin e tij/saj, pse i duhet një kalkulator i dytë? Ai shpjegon se emri është Calculator Hide Photos Video dhe aplikacioni përdoret për të fshehur përmbajtjen dhe ruajtjen e të dhënave, foto, video, etjm, që duam të mbeten të fshehura.

Ikona është identike me aplikacionin e kalkulatorit, por në këtë rast “fsheh foto, video, dokumente, fjalëkalime, shënime, kontakte, etj.