Plot 2 vite pa aktorin e njohur Shqiptar Koço Devole, Agron Llakaj e kujton ate me fjalet me te embla

Aktori i njohur shqiptar, Koço Devole mbylli sytë përgjithmonë në moshën 75- vjeçare, si sot dy vite më parë. Devole vuante nga leucemia, por pand emia u bë shkak që artisti te mos i mbijetonte sëm undjes së rëndë.

Për artistin e shquar të kinematografisë shqiptare, reagimet ishin të shumta nga figura e personalitete publike, të cilët e njohën apo kishin fatin të punonin me të.

Sot, 2 vite më vonë Agron Llakaj nuk huarroi pa e përkujtuar me një dedikim spcial. “I Madhi dhe i paharruari Koco Devole. Aristokrati humorit shqiptar. Jeta eshte e tille, te rre mben ne te tashmen me te gjitha hallet e saj, punen, shendetin, sfiden, kenaqesi e pakenaqesi, tri shtim dhe zhge njim…, por kjo nuk na ben te te harrojme.