Situata në veri, këto janë trimat ja dhe cka po ndodh tani

Situata në veri, këto janë trimat ja dhe cka po ndodh tani, Shume media jane dule folur per tensionet mes Kosoves dhe Serbise, po te gjithe jemi me mendimin se lufta nuk do sjell asnje fitim per qytetaret ose popullin.

Dhe Situata para disa minutash janë publikuar disa pamje eksluzive a mund të thejm rekordin duke i shpërndar kto trima?