Irma Eshte Kokëfortë, Eranda Ne Lot, Sdo I Flas Kurre Me Ne Jete, Pas…

Rreth një vit më parë, ju bëri të ditur se dy ikonat e ekranit shqiptar, motrat Libohova nuk flasin prej vitesh. Që atëherë në rrjet qarkullojnë shumë hipoteza për prishjen e marrëdhënies së tyre. Madje motrat herë pas here kanë qenë pjesmarrëse në të njëjtat evente dhe festa, por të padukshme për njëra-tjetrën.

Ato nuk kanë patur asnjë komunikim dhe për më tepër në rrjetet sociale nuk ka asnjë gjurmë të përbashkët. Pasi e ka përmendur në Intervista të ndryshme madje edhe në Instagramin e saj, Irmës duket se i ka ardhur në majë të hundës dhe një InstaStory i fundit ngjall dyshime se i dedikohet pikërisht motrës së saj.