Në rast se digjeni gjatë gatimeve, ilacin më të dobishëm, për shmangien e plagëve dhe flluskave, do ta gjeni aty në kuzhinën tuaj

Ka raste qe ne kuzhinen tuaj te ndodhin incidente te tilla si prerja me thike ose djegia nga uji i nxehte ose vaji. Nëse e gjeni ndonjëherë veten ne te tilla incidente mos u frikësoni por trajtoni shpejt djegien tuaj me kete ilac te thjeshte qe gjendet ne shtepine tuaj.

Nje perdoruese interneti zbuloi këtë ilaç efikas në shtëpi për djegie kur ajo dogji aksidentalisht dorën e saj gjatë gatimit. Papritmas piruni i saj u rrëzua dhe ra në tenxhere, duke shkaktuar një spërkatje të vogël te lengut te nxehte ne dore.

E befasur dhe me dhimbje, ajo kërkoi shpejt një ilaç per djegie, por mikja e saj e cili ndodhej në kuzhinë gjatë incidentit, i tha asaj se nuk kishte nevojë per ate ilac, por te vendose miell ne doren e saj,dhe ta linte aty per 10 minuta. Kur kaluan dhjetë minuta, ajo lau dorën e saj dhe pa rezultatet ishin të mrekullueshme, nuk kishte asnjë shenjë djegieje ose flluskash në dorën e saj.