Nga 21 sheqeri më ra në 6.1 dhe pIaga në këmbë u shërua për vetëm 7 ditë..!?

“Gozhda që shkela ishte shumë e madhe, më shpoi këmbën dhe më doli nga pjesa e sipërme”-Megjithëse ambulanca më rregulloi menjëherë dëmtimin dhe më dha tetanoz, të nesërmen këmba ime ishte në një gjendje shumë të keqe. Plaga filloi të qelbëzohej dhe dhimbja u bë e padurueshme.

Shkova në spital ku u mbajta për kurim për një muaj të tërë. Ekzaminimet zbuluan se sheqeri im në gjak kishte arritur 21 njësi. Unë nuk isha dakord me terapinë me insulinë, sepse deri në atë kohë nuk kisha probleme dhe as testet egjakut të kontrollit treguan se kisha diabet.

“Ishte si të ishte, posa dola nga spitali fillova të konsumoja kanellë, sepse e dija nga një mik që kjo erëz ka fuqi mrekulli. Më e mira është kanella Ceilon, e cila është shumë e vështirë për tu gjetur në vendin tonë, por vërtet ia vlen të përpiqesh dhe të furnizohesh me të – vëren ai dhe shton-Sapo u largova nga spitali, unë ndryshova plotësisht dietën time dhe erëza të gjitha ushqimet dhe pijet me kanellë Ceiloni.