Këto janë punët më të kërkuara në Gjermani, si dhe me pagat me te mira

Qoftë si nëpunës administrativ, si punonjës social, mësues, gjyqtar, oficer policie apo punonjës i zyrës së rendit dhe qetësisë publike: punët në sektorin publik janë të ndryshme dhe aktualisht më të njohura se kurrë në Gjermani.

Kjo është sipas hulumtimit kërkimet për punë në qeveri janë dyfishuar krahasuar me një vit më parë. Nëse kërkoni për fjalën kyçe “shërbim publik” në tabelën e punës Stepstone, shfaqen 26.533 rezultate.