Naser Rafunës i vdees nëna, ky është postimi prekës i aktorit

Aktori i njohur kosovar, Naser Rafuna, është në zi. Ai ka humbur nënën e tij. Këtë e ka bërë të ditur vetë aktori përmes një statusi.

“Nana ime sapo ia dorëzoj shpirtin e saj Krijuesit të Gjithësisë. Kohën e saktë të varrimit, ju informoj me kohë. Të Allahut Jemi dhe te Ai do të Kthehemi.”, ka shkruar ai.