Рlaku ѕhqiрtar 83 vjeç: Рenѕionin e lë në hotele me femra, dua t’i..

Shqiptarët e Kosovës njihen si qeflinj, sidomos ata që janë moshë e madhe dhe në pension. Këtë e ka dëshmuar edhe Refik Syla 83 vjeç. Ai gjithnjë ka goditur me deklaratat e tij.Në çdo dalje tregon se, edhe pse i moshuar, është ende qejfli femrash.

I ftuar në një emision televiziv, Syla u shpreh se, kur i sheh femrat e zhveshura, ka dëshirë t’i hajë sepse i duken të bukura në versionin nudo.“Kur i shoh femrat e zhveshura kisha qejf me i hangër”, u shpreh Syla.

Ai tha se është ende në gjendje të mirë dhe se është i fuqishëm të përballojë femrat, teksa u shpreh se pensionin e harxhon në hotele me vajza të bukura.“E paguaj 10 euro për 2 orë një vajzë, duhet me pagu edhe hotelin edhe pijet, jo edhe benzina dhe ja po shkojnë 100 euro të pensionit”, tha ai. Kjo deklaratë e gjyshit nuk është pritur dhe aq mirë në rrjetet sociale ku nuk kanë munguar kritikat në drejtim të tij,