Historia e burrit me dy gra, I gjen me gjatësi, peshë dhe nr. këmbe të njëjtë për mos…

Historia e burrit me dy gra, I gjen me gjatësi, peshë dhe nr. këmbe të njëjtë për mos. Ai quhet Ahmet Bajrami dhe tregon se ndihet shume mire dhe i mban ato ne shtepi. Burri tregon se te jetosh me dy gra eshte shume mire dhe shume bukur.

Ai tregon se dhe kepucet i kane ne nje numer por dhe rrobat i kane te njejta dhe i nderrojne me njera tjetren.