E mbani mend Рiрi Çoraрëgjata ? Ja si duket sot ajo раѕ 51 vitesh

Të gjithë e mbani mend rolin e saj. Filmi i famshëm “Pipi Çorapegjata”, i cili u transmetua për herë të parë në vitin 1969, ka fiksuar breza të tërë për vite me radhë. Rolin kryesor, vajzën lozonjare “Pipi” me çorapet e saj të gjata, prej të cilave mori edhe no fkën.

Kanë kaluar 51 vite nga roli i saj që kur ishte f ëmijë dhe nëse jeni kur iozë të dini si duket sot aktorja e famshme, jua tregojmë në fotot emëposhtme. Nilsson është tashmë 60 vjeçe dhe je ton në Suedi.

Ajo vazhdon të mbetet një ndër emrat më të njohur dhe ndër aktoret më të dashura për publikun dhe pavarësisht roleve të tjera, të gjithë vazhdojnë ta identifikojnë me emrin “Pipi Çorapegjata”.