Investitorë nga Zvicra e Gjermania hapin fabrikë në Kosovë, ja pagat

Në Prizren është hapur një kompani prodhuese e cila është investim gjermano-zviceran. Aty do të prodhohen vazo për kopshte, e të cilat më pas si destinacion kanë vendet e BE-së. Kjo kompani është me dy pronarë nga Gjermania dhe një nga Zvicra, teksa menjëherë është shfaqur edhe interesimi i qytetarëve për t`u punësuar.Sipas menaxherit Isuf … Continue reading Investitorë nga Zvicra e Gjermania hapin fabrikë në Kosovë, ja pagat