Befason Bora me fjalet e saj, “Kam kaluar рeriudha ѕhumë të vëѕhtira ku çdo mëngjeѕ zgjohesha me..

Bora Zemani është një nga vajzat më të komentuara të showbizit shqiptar. Duke qenë gjithë kohës në qendër të vëmendjes, për të nuk ka qenë aspak e lehtë dhe këtë e ka treguar përmes një postimi.

Bora përgjigjet duke thënë: “Ohh, shumë!! Nga jashtë duket bukur, sepse bë profesionin tim të qenit në qendër të vëmendjes është shumë e rëndësishme, por ka shumë presion. Ka fjalë pas çdo veprimi dhe mosveprimi. Komentohet gjithçka nga gjithkush. Çdo gjë shihet me lupë dhe një lapsus quhet gafë. Kam kaluar periudha shumë të vështira ku çdo mëngjes zgjohesha me ankth “çfarë ka për të plasur sot.”

Por po bëhen gati 3 vite me këtë vëmendje që është rritur gjithmonë e më shumë dhe të ndikoj aq shumë dhe të paktën kam mësuar të menaxhoj të mos ndikojë aq shumë te unë. Patjetër që ka momente që mërzitem, por e detyroj veten t’u përgjigjem dy pyetjeve; Çfarë qëllimi ka kjo që ka thënë dhe mbi të gjitha kush e ka thënë”, shkruan Bora.