Kaq Vite Beqare Arsyeja Pse Eli Fara Dhe Monika Lubonja Nuk U Martuan Për Të…

Zhgënjimet’ nga marrëdhënia me babain e fëmijëve, Monika dhe Eli ato zgjodhën të mos martohen më kurrë, Ishte vetëm 23 vjeç kur u bë nënë për herë të parë. Aktorja simpatike vetëm pas pak vitesh martesë me babain e vazjës së saj u divorcua, e që prej atëherë, ndonëse kanë kaluar shumë vite, ajo nuk lidhi kurorë me askënd tjetër.

Sot në të 50-tat e saj, Monika Lubonja duket se ja kushtuar jetën e saj, vajzës tashmë 23-vjeçare, e sigurisht karrierës. Megjithatë asnjëherë nuk është vonë; askush nuk mund të na sigurojë se për bukuroshen e teatrit dhe kinematografisë nuk do të vijë dikush që ta çojë atë drejt altarit.

Eli Fara, U divorcua kur vajza Marina ishte fare e vogël, e që atëherë këngëtarja nuk ka folur asnjëherë për babain e fëmijëve, ato zgjodhën të mos martohen më kurrë, Ndonëse kanë kaluar më shumë se dy dekada, që kur Eli mbante statusin e martuar, ajo ka zgjedhur që të paktën zyrtarisht të mbesë beqare. Duket se për Elin, vajza Marina dhe karriera e kanë plotësuar jetën e saj.