Mamaja Nuk U Beson Syve Nga Mesazhet Në Telefonin E Së Bijës 10-Vjeçare, Vë Duart Në Kokë Nga Ajo Që Lexoi..

Nëna e një vajze 10-vjeçare u habit pa masë kur zbuloi mesazhet që shkruante e bija me një nga shokët e saj të klasës. Gruaja, nuk ka preferuar të identifikohet por ka treguar se ka gjetur disa mesazhe në telefonin e vajzës së saj të vogël kur ajo kishte komunikuar me një shokun e saj të klasës, dhe u shqetesua pasi djali i kërkonte që ajo t’i dërgonte foto pa rroba.

Saktësisht në mesazhet që i dërgonte djali i ri i kërko nte të ishte pak më shumë jo shëse, dhe ti conte fotot provokuese, Por kur mamaja arriti të zbulonte mesazhet e dy të rinjve për biseda me tema “të nxehta” duke derguar foto me njeri tjetrin, vajza u prek dhe qau shume.

Kisha dijeni për këtë djalë që e kishte shok në shkollë dhe që pëlqeheshin si adoleshente. Ime b ijë ka një telefon të sajin për të komunikuar me shokët dhe shoqet e veta, por kur ia zb ul ova këto mesazhe ngela e habitur sepse nuk e prisja kurre nje gje te tille ne kete moshe sepse janë vetëm 10-vjeç.

Por mua me shqetes on ideja se cfarë mund të p res më shumë prej tyre në të ardhmen e afert?” Pas ngritjes së këtij problemi, prindërit e te dy paleve komunikuan mes tyre për të mbajtur nën kontroll dhe në vëzhgim fëmijët nga të dyja anët pasi jane tepër te vegjël dhe gjëra të tilla vetëm probleme mund t`u sjellin.