Eli Fara Pendohet Për Martesën Në Moshë Të Re: U Bëra Nënë Kur Isha…

Këngëtarja e njohur Eli Fara, ka komentuar jetën e saj dhe martesën e dështuar, nga e cila sot ka një vajzë. Ndose nuk është ajo e disa viteve më parë, Eli Fara, duket në formë së bashku me vajzën e saj, të cilat në dukje nuk kanë shumë dallime.

“Unë jam martuar shumë e re dhe jam bërë nënë kur isha vetë fëmijë. Më pas kur vajza ishte vetëm pak muajshe, kam bërë anulimin e martesës. Ishte një martesë e dështuar. Mendoj se ka qenë një zgjidhje e mirë për të dyja ne”, thotë këngëtarja e famshme, e cila pavarësisht divorcit, sot është një nënë e lumtur.