Erjola Doçi: Harxhoj mbi 5000 euro në muaj, 1 mijë i dua vetëm për ushqime dhe..

Erjola Doci ka shkaktuar sërish zhurmë në rrjet lidhur me faktin e shpenzimeve ekonomike në jetën e saj. E ftuar në “Expuls”, Erjola është pyetur nga Ronaldo Sharka se sa lekë ajo harxhon realisht në muaj, pasi pak kohë më parë e ftuara është shprehur se vetëm 2 mijë euro në muaj i do kremëra për trupin.

Erjola Doçi: Harxhoj mbi 5000 euro në muaj, 1 mijë i dua, Erjola Doçi:” Po të jap prapë çmim…. më shumë se aq! Varet, unë ha dhe shumë. Gatuaj ha shumë, harxhoj shumë. Mbi 5 mijë euro në muaj. 1 për ushqime, 2 për kremëra dhe të tjera.