I marrin çdo para këngëtares, Ronela Hajati i kanë boshatisur edhe kartat bankare edhe..

Ronela Hajati është përballur me një ngjarje aspak të këndshme. Këngëtajra ndodhet në Londër ku ka shkuar për një koncert dhe atje është gr abi tur.

Nëpërmjet një video në Instagramin e saj Ronela tregon se i kanë vjedhur portofolin ku kishte me vete të gjitha lekët e koncertit. “Isha në stacionin e pol icisë. Kartat i bllokova dhe ishte vonë. Kishin bërë edhe shopping, kishin blerë byzylyqe dhe atlete pafund. Nuk kam lek as për metro as për taksi”, shprehet Ronela.