Simptomat e para të kaanceerit: Ku shfaqen dhe çka duhet të dini!

Shumica nesh nuk i kushton mjaft kujdes kësaj pjese të trupit. Shuplakat janë ndër pjesët e trupit që i përdorim më së shumti. Përshëndetemi me dorë, ngremë dhe lëshojmë gjëra, i ndotim. Shumica nesh nuk u kushton kujdes të mjaftueshme.

Shikoni shuplakat tuaja dhe shikoni se a mund të identifikohen në to shenjat e mundshme tëkancerit, Edhe pse është krejtësisht normale që duart të bëhen të thata për shkak të përdorimit të përhershëm të balsamit, ndonjëherë ajo lëkurë e thatë mund që t’i rezistojë madje edhe përdorimit të kremrave dhe losioneve.

Në atë rast duhet të shkoni te doktori. Lëkura e thatë në shpinën e dorës dhe në vendet të cilat kanë humbur ngjyrën mund të tregojnë problemin më serioz. Duart e ënjtura, Kanceri është i njohur për shkakun që bën ndryshime në gjithë trupin, andaj nëse vëreni çfarëdo qoftë të dyshimtë, duhet menjëherë të shkoni te doktori. Nëse shuplakat ënjten apo fryhen, menjëherë kërkoni ndihmë profesionale.