U dashuruan online, ky është çifti me 65 cm diferencë gjatësie, Ja si u takuan

Kur vajza 1.58m e gjatë Brooke Dostillo u përputh me një lojtar basketbolli në një rrjet njohjesh të reja, ajo e dinte që do të ishte i gjatë, por siç rezultoi me vone, nuk ishte përgatitur për atë që do të ishte diferenca e gjatësisë mes çiftit te ri.

Tashmë i dashuri i saj i ri Dylan Painter, është gati 2.25 metra i gjatë, dhe disa thonë se duket si ‘një kullë’ mbi të dashurën e tij. 26 vjecarja Brooke, 26 thotë: “E dija që ishte në një skuadër basketbolli, por nuk e dija sa i gjatë ishte, dhe nuk e dija sa e shkurtër isha vetë”.

“Është e vështirë ta imagjinosh derisa e shikon vetë. Por për mua të gjithë njerëzit më duken të gjatë, kurse atij Dylan i duken të gjithë të shkurtër.” Brooke e Dylan u njohën në rrjetin e miqësive kur të dy ishin studentë, prandaj nuk e kuptonin diferencën e tyre derisa u takuan personalisht.